УКР РУС

Шевченко готовий прийняти кілька родин біженців у себе вдома у Лондоні

4 квітня 2022 Читать на русском

Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко продовжує підтримувати українців за межами Батьківщини.

"Було зроблено опитування. Понад 100 тисяч сімей готові прийняти українських біженців. Єдина проблема у Великій Британії – це оформлення документів. Тому що Велика Британія вийшла з Європейського Союзу, а там з цим набагато простіше.

Ребров організував тактичну допомогу для ЗСУ – до збору долучились Шевченко, Коваленко та Харатін

І, звісно, те, що роблять сьогодні країни Європейського Союзу, особливо наші сусіди в особі поляків, румунів, а також угорців, італійців, німців, австрійців, дуже нам допомагає. Польща, звичайно, грає величезну роль у цьому. У Великій Британії, щоб все оформити, треба підготувати певну низку документів та почекати. Тому я зі свого боку вже заповнив ці документи, я запросив дві родини, швидше за все, завтра чи післязавтра запрошуватиму третю.

Чи маю можливість розмістити у себе 2-3 родини? Так, я подав документи, що на даний момент готовий прийняти у себе дві родини, тому що маю дві гостьові кімнати, і за площею я можу це зробити. Я подаю документи, вони розглядають мої можливості й будуть визначатися, які сім'ї мені відправляти", – розповів Шевченко у інтерв'ю Українській правді.

Нагадаємо, з початку російського вторгнення легенда використовує будь-які публічні майданчики для допомоги Батьківщині – мітинг у Лондоні, виступ на італійському телебаченні, інтерв'ю різним міжнародним ЗМІ.

Росія напала на Україну: Ракицькому пророкують збірну, російська армія жорстоко вбиває українців не лише в Бучі (LIVE)