УКР РУС

Ньюкасл завдяки пенальті на останніх хвилинах вирвав нічию у Тоттенхема, Шеффілд Юнайтед поступився Лідсу

27 вересня 2020 Читать на русском

У рамках 3-го туру АПЛ відбулось кілька матчів. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 3-й тур

Шеффілд Юнайтед – Лідс – 0:1

Гол: Бемфорд, 88

Тоттенхем – Ньюкасл – 1:1

Гол: Моура, 25 – Вілсон, 90+7 (пен)

Шеффілд Юнайтед у рідних стінах приймав Лідс. На 29-й хвилині "клинки" могли відкривати рахунок. Це Ландстрем отримав передачу у карному майданчику і миттєво пробив у нижній лівий кут – голкіпер у дивовижному стрибку парирував удар. Після цього Шеффілд мав ще кілька хороших моментів, але щоразу на заваді вставав воротар.

Барселона підтвердила інтерес до Зінченка та готова підписати українця за однієї умови

У другому таймі активніше виглядав Лідс. На 61-й Даллас виконав чудовий індивідуальний прохід, обіграв голкіпера і пробив, але м'яч влучив у захисника, який вибив його за межі поля. Під завісу зустрічі Харрісон ефектно закрутив на дальню стійку, а Бемфорд головою замкнув, забивши перший і єдиний гол у цьому матчі. Мінімальна перемога Лідса.

Тоттенхем приймав Ньюкасл. "Шпори" відкрили рахунок на 25-й хвилині. Це Харрі Кейн віддав розрізну передачу через увесь захист "сорок" на дальню штангу, а Лукас Моура замкнув. Під завісу тайму господарі могли збільшити перевагу, але удар Сон Хин Міна, з меж карного майданчика, влучив у поперечину.

Друга половина зустрічі була наднудною – жодного небезпечного момента аж до компенсованого часу. Здавалось, що перемога у "шпор" в кишені, але на 90+7 хвилині арбітр, після перегляду VAR, призначив пенальті за гру рукою, який реалізував Вілсон. Зрештою, фінальний свисток зафіксував нічию – 1:1.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ