УКР РУС

Шацьких оцінив шанси збірної України потрапити на Євро-2020

22 листопада 2018 Читать на русском

Екс-форвард Динамо Максим Шацьких розповів про шанси збірної України у відбірковому раунді до Євро-2020.

Товариські матчі
завершено
-

"Шанси однакові у всіх перед початком. Якщо хочемо грати на Євро-2020 і чемпіонаті світу, треба намагатися потрапляти в великі турніри. Хто б нам не попався, треба грати, і шанси саме у цієї збірної достатньо великі.

Україна – один з головних сюрпризів Ліги націй: в Іспанії назвали найбільшу заслугу Шевченка

Підсумок минулого року для команди Шевченка, звичайно, хороший. Вони достроково вирішили завдання в Лізі націй, велику роботу виконали, з першого місця вийшли далі.

В останніх двох іграх був перегляд молодих хлопців, які грали з турками і зі збірною Словаччини. Був час переглянути, і Андрій Миколайович для себе вже розуміє, кого можна використовувати. Тому тільки позитив і хороші емоції.

Підсумки Ліги націй: невдачі фаворитів та призерів ЧС-2018, несподіванки і сенсації або Чи виправдав турнір сподівання

Поєдинок з Туреччиною? Гра була непоганою, особливо в першому таймі. Вийшло два різних тайми. Перший грали дуже пристойно, контролювали м'яч і гру. Тільки ось в кінцівці не вистачало останнього пасу, щоб довести до логічного завершення.

Другий тайм трохи інший, і турки оживилися – їх трибуни погнали вперед. Єдиний момент був саме у них, але Лунін виручив, але, за великим рахунком, нічого серйозного у них не було", – сказав Шацьких в ефірі ObozTV.