УКР РУС

"Шаран міг серйозно вставити не лише у роздягальні": капітан Олександрії порівняв колишнього і нинішнього наставників

23 серпня 2021 Читать на русском

Латвійський легіонер "містян" Каспарс Дубра вказав на відмінності між Юрієм Гурою і Володимиром Шараном.

"Чи може Гура у роздягальні загнути матом? На даний момент я не чув такого, але, думаю, він може це зробити, вказати на помилки і з серйозним обличчям "напхати" футболісту. У нього це є, але намагаємося, щоб таких моментів було менше.

Форвард з Серії А зізнався, чому вирішив перейти в УПЛ

Чим він відрізняється від Шарана? Вони різні. У Шарана була дуже сильна дисципліна, у всьому, повністю. Він вважав це найважливішим аспектом. Гура ж з нами на довірчих відносинах. Звичайно, ми розуміємо, що є межа. Він ближче до команди, до хлопців. У Богдановича було таке, що він головний тренер, бос.

Щодо найяскравішої установки на матч від Шарана... Богданович був емоційний, міг вставити дуже серйозно, не лише у роздягальні, але й під час матчу. Звичайно, іноді це треба було, але часом був перебір. Думаю, він сам це розумів.

Найемоційніша установка була перед Шахтарем, коли ми виграли 2:0. Він з оператором, тренерським штабом зробили відеонарізку приємних моментів Олександрії і показали нам перед грою, як додаткову мотивацію. Там тоді не треба було слів. Для всіх футболістів це був мотиваційний удар в позитивному сенсі", – сказав Дубра в інтерв'ю Meta Ratings.

Нагадаємо, Шаран покинув Олександрію в середині травня – на посаді головного тренера його замінив наставник команди U-19 Юрій Гура.

Олександрія у фантастичному матчі здобула виїзну перемогу над Колосом