УКР РУС

Шаран: Маліновський, виходячи на заміну, не виконує вимоги тренера збірної України

7 жовтня 2021 Читать на русском

Український фахівець Володимир Шаран дав свою оцінку конфлікту між Олександром Петраковим і Русланом Маліновським.

"Маліновський, виходячи на заміну, не виконує вимоги тренера, які він хоче бачити. Через це стався конфлікт. А Петраков – така людина, що якщо прийняв рішення, вже не відступає від нього.

"Не буде результату – приберуть Петракова, а не Маліновського": Полунін вважає скандал у збірній висмоктаним з пальця

Важко судити на рівні збірної, що б зробив я. Але на рівні клубної команди, напевно, я вчинив би так само. У мене була схожа ситуація з Шендріком, коли я його в дубль відправив. Ми вигравали у Львова 1:0, суперник грав удесятьох. Шендрік побіг в атаку, я на нього накричав. Сказав, що це неправильно. Він огризнувся, а через дві хвилини ми отримали м'яч у свої ворота. У підсумку матч закінчився з рахунком 1:1. Після гри я відправив його в дубль. Згодом я охолов, хлопці попросили за Шендріка, у наступній грі ми здобули перемогу над Карпатами. І, враховуючи, які заслуги були у цього футболіста перед командою, я його повернув назад.

Збірна України – зовсім інший рівень. Тут футболісти захищають честь країни. А якщо гравець виходить на заміну з небажанням грати або не виконує вимоги тренера... Є тренер, який відповідає за результат. Ось так вчинив Петраков", – сказав Шаран у коментарі FanDay.

Нагадаємо, між півзахисником Аталанти та тренером "синьо-жовтих" трапився конфлікт під час вересневого збору, після чого Руслан не отримав запрошення на жовтневі матчі збірної України.

"Це постріл собі в ногу": Петракова критикують за невиклик Маліновського – справжня ціна скандалу і хто наступна жертва