УКР РУС

Шапаренко: Якщо казати відверто – в України U-21 мало шансів, щоб вийти на Євро-2021

15 листопада 2019 Читать на русском

Хавбек молодіжної збірної України Микола Шапаренко оцінив перспективи своєї команди після поразки у матчі відбору Євро-2021 проти збірної Данії (2:3).

"Так, було чимало помилок. Не було контролю, який ми планували. У другому таймі реабілітувалися, вважаю, показали дуже гідну гру, але не вистачило десь удачі в завершальній фазі.

Україна U-21 – Данія U-21 – 2:3 – відео голів та огляд матчу

У перерві тренер казав, що вірить у нас. Сказав, що є 45 хвилин, щоб виграти матч, але не вийшло. Був упевнений, що заб'ю пенальті. Але не забив – таке буває. Добре, що Цітаішвілі зіграв на добиванні, не виключився з моменту, дограв і забив.

Якщо казати відверто, вважаю, у нас мало шансів, щоб вийти на Євро. Самі винні, не треба шукати винних, тільки ми, футболісти. Будемо грати такі матчі з високо піднятою головою.

Підтримка дуже і дуже божевільна. Хотів би сказати Львову спасибі за цю підтримку. Шкода, що не виправдали довіру", – сказав Шапаренко в коментарі Футбол 1.

До слова, після чотирьох турів команда Руслана Ротаня посідає лише четверту сходинку групи 8 відбору на Євро-2021 – одна перемога і три поразки.

Україна U-21 у важкому матчі програла Данії U-21: чергове фіаско Ротаня, провал центрбеків, Цітаішвілі рветься в основу