УКР РУС

Шапаренко гратиме місяць в захисній масці

30 липня 2018 Читать на русском

Півзахисник київського Динамо Микола Шапаренко ще не повністю відновився від травми.

Нагадаємо, під час матчу першого туру чемпіонату УПЛ Динамо – Ворскла (1:0) Микола Шапаренко отримав важку травму – йому зламали ніс після удару ногою в обличчя в ігровому епізоді.

Снайпер Динамо і ще 2 українські герої туру в УПЛ – вони вразили переможними голами й особливим (не)святкуванням

"Цілий місяць Микола буде змушений тренуватися і грати в спеціальній прозорій захисній масці. Звичайно, подібні травми нерідко трапляються у футболі. Гравець Ворскли не хотів нанести травму. Намагаючись винести з усієї сили м'яч, він просто не влучив, але при цьому він діяв дуже небезпечно і потрапив Колі в обличчя.

Це дуже серйозна травма, адже міг бути і осколковий, і втиснутий перелом перенісся, що могло призвести до серйозної операції, і тоді б гравець вибув з тренувального процесу на тривалий термін. На щастя, поки все нормально, сьогодні він проведе перше тренування після травми. Однак найближчий місяць він буде тренуватися виключно в захисній масці", – цитує головного лікаря першої команди Леоніда Миронова офіційний сайт Динамо.

"Карраскаль – лише бліда тінь". Динамо потрібен форвард, Ворскла провалила старт, або Навіщо було запрошувати Раванеллі?