УКР РУС

"Шансів практично немає": Бєлік різко відреагував на розгромну поразку Шахтаря від Роми

12 березня 2021 Читать на русском

Колишній форвард Шахтаря та збірної України Олексій Бєлік висловився щодо виступу "гірників" у матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти Роми.

"Не хотілося б думати, що все закінчилося в Римі, хоча шансів практично немає. Справа навіть не в рахунку. Якщо порівнювати з поразкою від Гладбаха, то суперник грав більш інтенсивно. Я не побачив у Роми пресингу. Є якісь індивідуальні дії.

Рома розгромила Шахтар у 1/8 фіналу ЛЄ – Фонсека передає привіт, тактичне фіаско Каштру і кінець старої епохи "гірників"

Якщо взяти період, коли команда готувалася після коронакризи, ви пам'ятаєте, як Шахтар біг, хоча не було повноцінної підготовки? Зараз був підготовчий період і команда функціонально просіла", – зазначив Бєлік у ефірі програми Шлях до Гданська.

Нагадаємо, Рома розбила "гірників" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи. Зустріч у Києві відбудеться через тиждень, 18 березня, початок о 22:00.

Рим у масці, або З ким палко дискутував Каштру після фіаско – як Шахтар злітав в Італію і забрав в Україну сім'ю Фонсеки