УКР РУС

Майнц вирвав перемогу над Кельном і покинув зону вильоту, Шальке перервав 13-матчеву безвиграшну серію

11 квітня 2021 Читать на русском

В рамках недільної програми 28-го туру Бундесліги Аугсбург поступився Шальке, а Кельн програв Майнцу. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 28-й тур

Шальке – Аугсбург – 1:0

Голи: Сердар, 4

Кельн – Майнц – 2:3

Голи: Дуда, 43 (пен), Скірі, 61 – Боетіюс, 11, Онісіво, 65, Баррейро, 90+2

Аугсбург на виїзді зустрічався із відвертим аутсайдером турнірної таблиці Шальке. Вже на 4-й хвилині господарі відкрили рахунок – Сердар своєчасно опинився на добиванні у штрафному суперника, й з вбивчої відстані прошив голкіпера. Гравці Аугсбурга одразу кинулись в атаку, і до перерви зуміли створити кілька небезпечних моментів, однак реалізувати їх не змогли.

Баварія втратила очки у матчі з Уніоном і відродила чемпіонську інтригу, Борусія Д перестріляла Штутгарт

У другому таймі темп гри сповільнився. Гельзенкірхенці більше грали від оборони, не бажаючи ризикувати втратою мінімальної переваги, а гості раз за разом атакували, однак ніяк не могли пройти захист суперника. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Шальке.

Завдяки цій перемозі підопічні Дімітріоса Граммозіса перервали безвиграшну серію, яка сягнула 13-ти матчів у всіх турнірах. Аугсбург свого турнірного становища не змінив.

Програму дня закривав матч між аутсайдерами – Кельн приймав Майнц. Обидві команди в разі перемоги покинули б зону вильоту, а конкретно гостям було достатньо і нічиєї. Саме вони і відкрили рахунок на 11-й хвилині зусиллями Боетіюса, якому вдався шикарний удар з-за меж штрафного. М'яч рикошетом від поперечки влетів у ворота – 0:1! Втім, перед свистком на перерву "цапи" відновили статус-кво завдяки пенальті, який реалізував Дуда. 1:1.

На 61-й хвилині Кельн взагалі вийшов уперед внаслідок подачі зі стандарту, яку на дальній стійці замкнув Скірі, однак вже за чотири хвилини Майнц зрівняв – це Боетіюс прорвався лівим флангом і прострілив на Онісіво. Карім ударом у дотик розстріляв ворота. 2:2! Цей рахунок тримався до 90+2-ї хвилини, допоки гості не провели контратаку з пасом Мвене у спини захисникам Кельна. Баррейро прийняв м'яч і одразу ж пробив у дальній кут – 2:3! Майнц святкує перемогу.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ