УКР РУС

"Шахтарю потрібно взятися за голову": Трубін оцінив старт сезону для "гірників"

28 липня 2021 Читать на русском

Голкіпер збірної України Анатолій Трубін вважає, що нападникам "гірників" варто сейрзно попрацювати над реалізацією.

"Перемога у першому матчі – це головне. Також приємно, що змогли продемонструвати хорошу гру. Ми володіли ініціативою 80 хвилин матчу, думаю, всім це подобається, як і мені.

Шахтар провів традиційну командну фотосесію

Єдине, ненавиджу пропускати такі голи, коли ти повністю контролюєш ситуацію. Потрібно забивати більше, щоб не доводити ситуацію до такого. Навіть якщо і будуть помилки наприкінці поєдинку, треба, щоб вони не приводили до нервозності на останніх хвилинах.

Тренерський штаб подякував нам і зазначив, що матч повинен був закінчуватися з рахунком 4:0 або 5:0, з чим я також згоден. Кожен гол важливий. Наприклад, Траоре забив один, але повинен був забивати два. Те ж саме можна сказати і про всіх інших. Необхідно бути голодними до голів, перемог, трофеїв, тому що минулий сезон став провальним. Потрібно взятися за голову, показати, який Шахтар насправді", – сказав Трубін у коментарі Shakhtar News.

Нагадаємо, у стартовому матчі сезону "гірники" на власному полі здолали Інгулець з рахунком 2:1 – голами відзначились Траоре і Патрік.

Шахтар переміг Інгулець: крутий і сирий дебют Де Дзербі в УПЛ, жахлива гра оборони "гірників", Траоре – топ-форвард