УКР РУС

Шахтарю доведеться зачекати – в клубі УПЛ прокоментували інтерес "гірників" до свого лідера

10 березня 18:54 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Віцепрезидент Колоса Володимир Генінсон переконаний, що Кіріл Фесюн не перейде у Шахтар щонайменше до завершення нинішнього сезону.

"Не можу ні підтвердити, ні спростувати (інтерес до Фесюна Шахтаря – прим.). Цю інформацію почув зі ЗМІ. Чесно кажучи, не знаю, звідки взялися такі чутки. Коли сам прочитав, то здивувався.

Шахтар готує трансферну бомбу – "гірники" готові вп'ятеро переплатити за коштовний діамант з УПЛ

Найближчим часом він не піде, оскільки у нас чемпіонат у розпалі, це 100 відсотків. Якщо пішов Волинець і є інтерес щодо Фесюна, то значить, що дуже хороша школа. Відповідно, В'ячеслав Кернозенко шикарно робить свою роботу. Є Роман Мисак, є Валентин Горох. Є два воротарі, які, я думаю, дуже швидко почнуть прогресувати, як тільки потраплять у першу команду.

Ви дивились матч проти Шахтаря? Вибивають Фесюна з колії чутки чи ні? Я думаю, ні. Ви бачили, скільки він сейвів зробив? У нього все дуже добре з психікою. Він добре грає у воротах. Думаю, він сам був здивований, коли прочитав про Шахтар. Цікава інформація, перевірити її майже неможливо, але будемо сподіватись", – цитує Генінсона UA-Футбол.

Шовковський присоромлює Луческу, Динамо втрачає другого лідера – подвиг року в УПЛ, теорія змови і революція Шевченка