УКР РУС

Шахтар визначився з ціною за Мудрика – журналіст озвучив стартову суму та 7 топ-клубів, які хочуть підписати українця

5 листопада 2022 Читать на русском

Журналіст CBS Бен Джейкобс поділився інсайдом щодо потенційного трансферу Михайла Мудрика.

"Позиція Шахтаря щодо Мудрика не змінилася після того, як команда вилетіла з Ліги чемпіонів. Клуб завжди був відкритим до його продажу у січні.

Динамо обійшли в історичному антирейтингу, Сімеоне – дно: лузери та несподіванки групового етапу Ліги чемпіонів

Мудрику сказали, що він може покинути команду, але лише за правильну ціну. Його вартість зросла після дивовижних виступів у Лізі чемпіонів. Шахтар розглядатиме пропозиції у розмірі 60 мільйонів євро попри те, що клуб натякав на збільшення ціни до 100 мільйонів", – написав Джейкобс на своїй сторінці у соціальній мережі Твіттер.

Журналіст зазначив, що наразі з жодним з клубів немає просунутих перемовин і нагадав, що у підписанні українця особисто зацікавлений головний тренер Арсенала Мікель Артета. Окрім того за Михайлом стежать скаути Ліверпуля, однак мерсисайдці не готові переплачувати. Запити робив і Ньюкасл, а серед інших претендентів – Манчестер Сіті.

"Також є декілька нових клубів не з АПЛ, які стежать за ситуацією з Мудриком – Ювентус, ПСВ та мадридський Атлетіко відправляли скаутів на його останню гру. Шахтар хотів би зберегти футболіста у складі до літа, але хороші пропозиції у зимове трансферне вікно відхилені не будуть", – додав Джейкобс.

"Це буде другий Шевченко": подвійний вирок Динамо, везіння Шахтаря та український сюрприз