УКР РУС

Шахтар після вильоту з ЛЧ вирушив у Японію на останній матч 2023 року – список гравців

14 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Шахтар розпочав свою подорож до Японії, де команда зіграє благодійний матч з Авіспа Фукуока.

Товариські матчі
завершено
-

Після зустрічі з Порту (3:5) у шостому турі Ліги чемпіонів "гірники" зіграють ще один матч у цьому календарному році проти японського клубу. Як інформує офіційний сайт Шахтаря, головний тренер Маріно Пушіч включив в заявку на благодійний матч з Авіспа Фукуока 28 гравців.

Португальці шоковані "найбільшим диваком Шахтаря" – тренер знову вколов українців, скандальні голи і провал Судакова

Воротарі: Артур Рудько, Тимур Пузанков, Дмитро Різник, Денис Твардовський

Захисники: Став Лемкін, Валерій Бондар, Георгій Гочолеішвілі, Іраклі Азаров, Микола Матвієнко, Педрінью, Новатус Міроші, Едуард Козік, Ярослав Ракицький

Півзахисники: Деніл Кастільйо, Тарас Степаненко, Егіналду, Дмитро Криськів, Мар'ян Швед, Георгій Судаков, Олександр Зубков, Дмитро Топалов, Артем Бондаренко, Єгор Назарина, Невертон, Олексій Кащук

Нападники: Данило Сікан, Богдан В'юнник, Кевін Келсі

Шахтар прибуде в Токіо в другій половині дня 15 грудня. У японській столиці донеччани матимуть насичену програму. 16 грудня відбудеться фотосесія та зустріч із представниками української спільноти в Посольстві України. 17 грудня команда проведе відкрите тренування та пресконференцію за участю головного тренера й футболістів. А в день матчу "гірники" влаштують урок футболу для місцевих дітей.

Нагадаємо, благодійний матч Авіспа Фукуока – Шахтар відбудеться 18 грудня на Японському національному стадіоні. Початок о 12:00 за київським часом.

Шахтар не зміг вийти у плей-офф ЛЧ, програвши Порту в битві з вісьмома голами – Сікан став першим після Шевченка