УКР РУС

Шахтар розлючений через трансляції матчів Ліги чемпіонів у Росії: "Країна-агресор має бути максимально ізольована"

10 вересня 2022 Читать на русском

У донецькому клубі відреагували на рішення УЄФА, який продав права на єврокубки російському федеральному каналу.

"Продаж прав на трансляцію матчів Ліги чемпіонів російським телеканалам? Ми незадоволені цим рішенням. Ми розлючені. Країна-агресор має бути максимально ізольована. Ми проти не лише участі російських клубів у європейських змаганнях, а й також закликаємо виключити Росію з усіх міжнародних змагань, включаючи ті, що під егідою УЄФА та ФІФА.

УЄФА заборонив Шахтарю використовувати логотип UNITED24, – ЗМІ

Світова спортивна спільнота нарешті має об'єднатись у цьому питанні й виключити Росію з усіх організацій та заблокувати її співпрацю зі спонсорами. Особливо це стосується продажу телевізійних прав. Ми не боїмося, що наші матчі можуть дивитися в Росії. Ми за те, щоб там не показували ніякі ігри, особливо Ліги чемпіонів. Росія має стати державою-ізгоєм, поки українці гинуть від рук її солдатів, а в Європі вона розв'язала страшну війну", – йдеться у заяві Шахтаря для польського видання Sportowe Fakty.

До слова, війна в Україні, яку розв'язали росіяни, не вплинули на УЄФА, який продав права на трансляції матчів ЛЧ трьом російським телеканалам, зокрема федеральному "МАТЧ ТВ".

Реалізація – на рівні космос: "суперНойєр" став антигероєм РБ Лейпциг, або У чому секрет успіху Шахтаря в Лізі чемпіонів