УКР РУС

Шахтар – Реал – 0:5 – відео голів і огляд матчу

19 жовтня 2021 Читать на русском

Шахтар приймав Реал Мадрид у 3-му турі ЛЧ 2021/22 на НСК Олімпійський. Дивіться відео голів і огляд матчу на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Шахтар – Реал Мадрид, стартував о 22:00. Поєдинок 3-го туру Ліги чемпіонів приймав київський НСК Олімпійський. На момент початку гри "гірники" набрали 1 пункт і замикали турнірну таблицю групи D. Реал з 3-ма очками перебував на другій позиції. Сенсаційний лідер квартету – Шериф – у паралельному матчі протистояв міланському Інтеру.

Реал знищив Шахтар у Києві, забивши п'ять голів – "гірники" залишились на останньому місці в групі

На 37-й хвилині Реал повів у рахунку. Сергій Кривцов вразив власні ворота, перекинувши Трубіна після прострілу Лукаса Васкеса з правого флангу. Цей гол став єдиним до перерви.

В дебюті другого тайму команда Карло Анчелотті подвоїла свою перевагу. Бензема розігнав атаку Реала і віддав на Модріча. Той у дотик знайшов Вінісіуса, який спокійно перекинув Трубіна. Згодом бразилець оформив дубль, завершивши класний сольний прохід ударом у ближній кут.

Вишукані коктейлі на основі преміальної Żubrówka Czarna – ідеальне доповнення до матчів Ліги чемпіонів! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Родріго довів рахунок до непристойного. Після пасу Вінісіуса бразилець розстріляв Трубіна. Крапку в матчі у компенсований час поставив Карім Бензема. 0:5 – Шахтар з одним очком замикає турнірну таблицю групи D, не забивши жодного м'яча в трьох турах.

Шахтар – Реал Мадрид: відео голів і огляд матчу (на YouTube)