УКР РУС

Шахтар офіційно визначився, де гратиме домашні матчі Ліги чемпіонів 2022/23

15 липня 2022 Читать на русском

Як і очікувалося, команда Ігора Йовічевіча прийматиме своїх суперників у Польщі. Саме там відбудуться номінально домашні поєдинки "гірників" у груповому турнірі ЛЧ.

Домашньою ареною Шахтаря на єврокубкову осінь-2022 стане стадіон Війська Польського, на якому виступає варшавська Легія. Відповідний договір оренди стадіону з польським клубом вже підписаний, інформує офіційний сайт "помаранчево-чорних".

Срна пояснив, чому він не очолив Шахтар після Де Дзербі

Продажем квитків на матчі у Варшаві займатиметься український клуб. За домовленістю Шахтаря та Легії, власники сезонних абонементів на домашні матчі варшавської команди сезону 2022/23 зможуть скористатися пріоритетним правом придбання квитків на ігри Ліги чемпіонів.

Також 5% виручки від продажу квитків буде передано до Legia Foundation, який від початку повномасштабної війни в України активно допомагає постраждалим.

Нагадаємо, Шахтар здобув пряму путівку в груповий турнір ЛЧ завдяки першому місцю в УПЛ 2021/22 та дискваліфікації російських клубів з єврокубків. Своїх суперників команда Ігора Йовічевіча дізнається 25 серпня – саме тоді відбудеться жеребкування групового турніру.

Росія напала на Україну: вироки Путіну та окупантам після ракетного удару по Вінниці, плюс один земляк в АПЛ (LIVE)