УКР РУС

Бенфіка – Шахтар: екс-капітан "гірників" оцінив шанси української команди на вихід до наступної стадії Ліги Європи

27 лютого 2020 Читать на русском

Колишній капітан Шахтаря Сергій Попов поділився своїми очікуваннями від гри "гірників" проти Бенфіки в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Чисто в ігровому плані Шахтар у першій грі виглядав краще за португальців. Підопічні Каштру добре вивчили суперника, виконали задуми наставника і втілили це на полі. Але потрібно враховувати, що у Бенфіки були кадрові проблеми, і, як зараз пишуть ЗМІ, ті, хто не зміг зіграти, вже готові до поєдинку. Думаю, в Лісабоні буде набагато складніше, ніж у Харкові.

Кривцов: Шахтар впевнений у своїх силах – ми не будемо підлаштовуватись під Бенфіку

При хорошому шансі тепер потрібно зіграти на результат. А що потрібно для того щоб пройти португальців? Як побудувати гру, і яку застосувати тактику під суперника? Це краще знає головний тренер і його штаб. Очевидно лише те, що в Лісабоні потрібно зіграти ще краще, ніж удома. Впевнений, Бенфіка буде виглядати потужніше на домашній арені, ніж у Харкові. До гри в Португалії, незважаючи на перемогу в першому матчі 2:1, шанси команд оцінюю як 50 на 50, не виключено, що такими вони будуть залишатися аж до фінального свистка", – цитує Попова UA-Футбол.

Матч Бенфіка – Шахтар стартує о 22:00. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

Бенфіка – Шахтар: анонс матчу Ліги Європи