УКР РУС

Шахтар може отримати підсилення перед матчем Ліги Європи з Марселем

21 лютого 21:55 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Наставник Шахтаря Маріно Пушіч прокоментував стан справ Тараса Степаненка та Дмитра Криськіва, участь яких у грі проти Марселя під питанням.

"Криськів не був доступний для першого матчу. Але пройшло кілька днів, він почувається краще. Він сьогодні тренуватиметься – якщо завтра буде відповідна реакція організму, то він буде опцією на другу гру. Побачимо. Це хороший гравець з багатьма здібностями, він добре показав себе на зборах, провів якісні матчі. Було погано втратити його на перший матч, але у нас хороша конкуренція у складі. Якщо він сьогодні пройде тести, то буде доступний для вибору.

Марсель – Шахтар: Пушіч – про козир суперника у Лізі Європи та проблеми коштовного новачка "гірників"

Степаненко – це "залізна людина", наш капітан, чудовий футболіст та особистість. Ми сподіваємося, що він зможе зіграти завтра. Він багато пропустив на зборах. Сьогодні на тренуванні побачимо, як він почувається. Якщо все буде добре, то він зіграє. Степаненко завжди робить все, щоб бути готовим вийти та допомогти команді. Я буду радий, якщо Тарас зможе зіграти", – наводить слова Пушіча Tribuna.

Нагадаємо, матч Марсель – Шахтар відбудеться вже завтра, 22 лютого, початок о 22:00. Перша зустріч між командами завершилась нічиєю 2:2.

Марсель – Шахтар: прогноз на матч плей-офф Ліги Європи