УКР РУС

Шахтар – Маккабі Тель-Авів: де дивитися матч 1/16 Ліги Європи

25 лютого 2021 Читать на русском

Шахтар прийме Маккабі Тель-Авів у матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи 2020/21. Де і коли дивитись гру онлайн, підкаже "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Шахтар – Маккабі Тель-Авів на "Футбол 24", стартує 25 лютого о 19:55 за київським часом. Поєдинок 1/16 Ліги Європи пройде на київському НСК Олімпійський за присутності вболівальників.

Шахтар – Маккабі Тель-Авів: прогноз на матч Ліги Європи

Де дивитися матч Шахтар – Маккабі Тель-Авів онлайн

Гру в Україні вже традиційно покажуть на кількох платформах. Дивитися матч Шахтар – Маккабі Тель-Авів онлайн можна на oll.tv та MEGOGO (Volia Football 1 HD) за наявності відповідної підписки. Крім цього, пряма трансляція відбудеться на каналі "Футбол 1" (початок – о 19:50). Там же о 19:00 стартує передматчева студія "Шлях до Гданська", яка підсумує хід зустрічі відразу після її завершення о 21:50.

Нагадаємо, у першому поєдинку в Ізраїлі Шахтар обіграв Маккабі Тель-Авів з рахунком 2:0 завдяки голам Алана Патріка і Тете. Відповідно, саме "гірники" є безумовним фаворитом на здобуття путівки до наступної стадії. До слова, жеребкування 1/8 фіналу ЛЄ пройде у п'ятницю, 26 лютого.

"Луческу – не чарівник": чи є у Динамо капітан, з Мораєсом все погано, або Що насправді мав на увазі Шева