УКР РУС

Шахтар хоче вберегти Тете від зазіхань європейських грандів – бразильцю запропонували новий контракт

2 грудня 2021 Читать на русском

Агент Пабло Буено розповів про майбутнє свого клієнта – півзахисника Шахтаря Тете.

"Так, керівництво Шахтаря вже зверталося до нас щодо продовження контракту (чинний розрахований до кінця 2023-го). Нам треба буде все проаналізувати, подумати про його майбутнє. Шахтар дуже задоволений грою Тете, подивимося, що буде далі.

Ювентус змусив Мілан знову зосередитися на підписанні Тете

Інтерес великих європейських клубів? Часто агенти сприймають гравців як товар. У нас із Тете інші взаємини. Ми робимо все через любов до футболу – від нього ми отримуємо емоції та задоволення. Наші стосунки відрізняються від тих, що мають інші футболісти і агенти. Важливо, щоб гравець мав хорошого менеджера. Якби Марадона мав хорошого футбольного менеджера, з ним би не трапилося те, що трапилося. Всьому свій час. Найважливіше, щоб Тете був щасливий. Не треба поспішати.

Звичайно, ми розуміємо, що з тією грою, яку він демонструє, він може потрапити у великі чемпіонати. Але зараз треба насолоджуватися часом перебування тут. Тете дуже багато працює, тренується 3 рази на день. З його мисленням та працьовитістю він може досягти всього. У нього менталітет переможця. Найважливіше – ухвалювати правильні рішення і робити те, чого справді хочеш", – заявив Буено у ефірі Бомбардир.

"Мов скалка в дупі": кому довірився Кріш і хто розлютив Гвардіолу – 5 наймогутніших агентських імперій