УКР РУС

Шахтар хоче 100 мільйонів, англійські клуби тиснуть – Романо описав ідеальний сценарій для трансферу Мудрика

14 листопада 2022 Читать на русском

Відомий інсайдер Фабріціо Романо висловився про перспективи вінгера Шахтаря та збірної України Михайла Мудрика.

"Привіт, Михайле. Пам'ятай, щодо майбутніх трансферних чуток, найкраща відповідь: "Це все мій агент, клуб. Я концентруюся лише на грі". Для гравця найкращий варіант – завжди залишатися в тіні та спостерігати за всім, що коїться. Я впевнений, що вже скоро щось станеться. Адже я бачу, що Михайло Мудрик – фантастичний гравець.

"Скоро побачимося": Неймар записав відео для Мудрика – українець комплементарно відповів

Я дізнався про Мудрика рік тому, тоді й почав за ним стежити. Цьогорічні голи в Лізі чемпіонів дали зрозуміти, наскільки цей гравець особливий. Однак я розумів це вже давно. Один з моїх друзів із футбольних кіл торік сказав мені: "Уважно стеж за Михайлом Мудриком – він справді особливий". Можу лише підтвердити його правоту. Тепер я регулярно пишу про Михайла у Twitter та на інших моїх платформах саме через особисту симпатію. Мені подобається стежити за талантами, у яких велике майбутнє.

За моєю інформацією, трансфер вже у січні справді можливий. Передусім це пов'язане з Лігою чемпіонів. Безумовно, "гірники" можуть пишатися своїм виступом у груповому етапі. Тими емоціями, які вони подарували Україні в цей складний час. Але, враховуючи виліт донеччан з турніру, Михайло може піти вже взимку.

Особисто мені дуже цікаво побачити, який клуб виграє ці перегони. Англійські клуби особливо напосідають, але не лише вони. Щодо вартості, то Шахтар оцінює Мудрика у 100 мільйонів євро. Цінник справді приголомшливий, але я можу це зрозуміти. Шахтар апелює до прикладів інших гравців на цій же позиції, за яких платили 70-80-90 мільйонів. Цілком можливо, Мудрик справді кращий за них. Тому я розумію такі вимоги Шахтаря щодо вартості свого лідера.

Мудрик стане другим рекордним трансфером в історії лідера АПЛ – шалена інвестиція після жахливого провалу

На мій погляд, чесною ціною була б цифра у 60-65 мільйонів з можливістю зростання до 80 млн завдяки додатковим бонусам. Вважаю це об'єктивною ціною для гравця рівня Мудрика. Це золота середина для всіх сторін, зацікавлених у трансфері", – сказав Романо в ефірі YouTube-каналу Влади Седан.