УКР РУС

Шахтар був близький до підписання чемпіона світу і зіркового призера ЧС-2022

21 грудня 2022 Читать на русском

Асистент Даріо Срни Карло Ніколіні зізнався, що клуб міг підсилитися двома футболістами, які сьогодні коштують десятки мільйонів євро.

"Двоє хлопців, які дуже добре виступили на чемпіонаті світу, вже були майже нашими. Це Йошко Гвардіол і Хуліан Альварес. Шахтар зараз багато працює на внутрішному ринку, тому що нелегко переконати іноземців приїхати в Україну при теперішній ситуації.

Представник Шахтаря публічно підтвердив інтерес Арсенала до Мудрика – зірці нагадали про дисципліну

Наша політика полягає в наступному. Шахтар шукає молодь, щоб вивести її на новий рівень, а потім, можливо, продати. Зараз нам складно витримувати конкуренцію з європейськими клубами у трансферних перегонах. Так, наша команда часто їздить у Європу і тренується у безпечніших регіонах, але зрозуміло, як зараз іноземці дивляться на Україну.

Чимало італійських інсайдерів відкрили для себе нові імена на цьому чемпіонаті світу, хоча в наших блокнотах вони вже протягом трьох років", – цитує Карло Ніколіні TV Play.it.

Нагадаємо, на ЧС-2022 Хуліан Альварес забив 4 голи і у складі збірної Аргентини став чемпіоном світу. Йошко Гвардіол та його Хорватія здобули бронзові медалі.

"Вони воювали з Чечнею, з Грузією, з Україною": легіонер УПЛ – про шанс у Шахтарі, агресію Рінкона, дружбу з кіпером МЮ