УКР РУС

Шахтар – Црвена Звезда: Грозний розсипався у компліментах сербам і застеріг українців від недооцінки суперника

31 січня 2021 Читать на русском

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний поділився думками щодо спарингу "гірників" проти лідера чемпіонату Сербії.

Товариські матчі
завершено
-

"Це фантастичний контрольний матч для Шахтаря. Белградська команда в 19 матчах цього сезону жодного разу не програла (17 перемог і 2 нічиї). Вони впевнено лідирують в чемпіонаті Сербії. Різниця забитих-пропущених у Црвени Звезди 51:7! Вони на 9 очок випереджають другий Партизан і на 11 балів Войводіну. Щодо чемпіонства там немає питань.

Бондар оцінив готовність Шахтаря до другої частини сезону – "гірникам" є над чим працювати

Чому Црвена Звезда так добре грає? У них, на подив для мене, дуже багато сильних і якісних іноземців. У них грають Бакайоко, який був в Інтері, Фалчінеллі з Болоньї, півзахисник збірної Габону Канга, гравець збірної Кот-д'Івуару Саного, захисник збірної Австралії Дегенек. У них розкішний, просто фантастичний підбір гравців.

Шахтар зробив правильний вибір спаринг-партнера. На мій погляд, Црвена Звезда сильніша за багатьох провідних європейських середняків. У цьому матчі, мені здається, Шахтар експериментувати не буде. Вони не будуть грати по тайму різними складами з таким суперником. Шахтар вже в стані більшу частину матчу грати основними футболістами, тому що вже кінець січня. Каштру хвилин 60-70 вже може грати тими хлопцями, яким треба виступати в єврокубках.

Спаринг на нас чекає розкішний. Црвена Звезда контрольні матчі грає по тайму різними складами. Тому багато чого буде залежати від складів. Але, якщо команди гратимуть основами, ми побачимо розкішний, фантастичний матч з багатьма тактичними моментами і якісною грою", – сказав Грозний у коментарі виданню Sport.ua.

Нагадаємо, спаринг відбудеться сьогодні, 31 січня, о 16:00.

Шахтар – Сілекс: вдале завершення збору, розкішні голи українців, мовчанка форвардів і збереження головної проблеми