УКР РУС

Шахтар – Рух: Грозний не залишає львів'янам жодних шансів на успіх

21 лютого 2021 Читать на русском

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний поділився думками щодо протистояння чинного чемпіона УПЛ проти аутсайдера турніру.

"Шахтар бореться з Динамо за чемпіонство. Кияни відірвалися від "гірників" вже на три очки. Шахтарю простіше, ніж Динамо. Вони перемогли в Ізраїлі і матч-відповідь з Маккабі перетвориться на формальність. "Гірників" тепер цікавить УПЛ, яка на даний момент для них важливіша, ніж друга гра з ізраїльтянами. Жодних експериментів не буде і вийде грати основа.

"Шахтарю відступати нікуди": Вірт – про перспективи Руха у матчі з "гірниками"

Шахтар не пробачить супернику ту нічию 1:1 у першому колі. Після неї львів'яни і почали набирати очки. Рух тоді зрозумів, що він може грати з усіма, хлопцям психологічно допоміг той матч.

Ми побачимо достатньо прогнозовану гру. Буде контроль м'яча Шахтаря і агресія з перших хвилин. Розслабленості і недооцінки не буде. Вони будуть намагатися зробити ставку на індивідуальні якості гравців, на стандарти. Експериментів "гірники" не робитимуть, вони будуть максимально працювати на результат. А для Руха, як би він не зіграв, це величезний досвід, львів'яни лише дебютували в УПЛ", – сказав Грозний у коментарі виданню Sport.ua.

Нагадаємо, матч 15-го туру чемпіонату України між Шахтарем та Рухом відбудеться вже сьогодні, 21-го лютого. Початок зустрічі о 17:00.

Шахтар – Рух: анонс матчу УПЛ