УКР РУС

Шахтар – Реал: захисник "вершкових" виділив головну небезпеку "гірників" та назвав рецепт успіху в битві з українцями

30 листопада 2020 Читать на русском

Захисник Реала Начо поділився очікуваннями від матчу групового раунду Ліги чемпіонів проти Шахтаря.

"Завжди класно повертатися на стадіон, де здобував великі перемоги, як у Києві в Лізі чемпіонів. Тут хороша арена, спогади також хороші. Сподіваюся, завтра також буде позитивний результат для Реала.

Каштру вірить, що Шахтар може знову шокувати Реал у Лізі чемпіонів

Азар – командний гравець, зірка. Він може створити проблеми будь-кому. Тому суперники грають проти нього грубо, фолять. Поки що він неповністю розкрився через травми, але в нього неймовірні можливості.

Серхіо Рамос – дуже важливий для нас гравець. Його відсутність б’є по команді. Мене використовують на різних позиціях. Приємно, що зараз є можливість грати на рідній позиції. Але як вболівальник Реала хочу, щоб Рамос підписав новий контракт. Він дуже потрібен команді.

Шахтар – швидка команда. Дуже динамічна, яка швидко вибігає в контратаки та може створити проблеми завдяки прудконогим гравцям. Головне для нас зберігати концентрацію, забити перший гол і довести матч до позитивного підсумку, – відповів оборонець на запитання "Футбол 24".

Поки що бракує стабільності, видаємо різні матчі. Чудовий матч проти Інтера і відразу не такий хороший поєдинок проти Алавеса. Не провал, але хотілося б краще. Втім, у Реала хороший склад, щоб боротися на всіх фронтах і стабільно перемагати. З мотивацією жодних проблем. Ми налаштовані, знаємо, на якому рівні граємо. Так, футболісти припускаються помилок, але це точно не через відсутність мотивації. Нам просто потрібно додати в стабільності. Працюємо над цим.

Зараз ми захищаємося трішки гірше. Суперники вивчають наші слабкості. Але ми повинні вдосконалюватися, покращувати свою гру в обороні. З таким футболом, як зараз, важко претендувати на титули, однак ми маємо все необхідне, щоб додати", – сказав Начо під час передматчевої прес-конференції.

Нагадаємо, поєдинок 5-го туру між Шахтарем і Реалом відбудеться вже завтра, 1 грудня, у Києві. Початок зустрічі о 19:55.

Реал програв Алавесу: баски дають урок Шахтарю перед матчем ЛЧ, екс-карпатівець став найкращим, а судді вбивають Мадрид