УКР РУС

Шахтар – Монако: Ковач оцінив втрати "гірників" і вірить у вихід французів до групового етапу Ліги чемпіонів

24 серпня 2021 Читать на русском

Головний тренер Монако Ніко Ковач поділився очікуваннями від матчу-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти Шахтаря.

"Монако потрібно краще почати гру. У першому матчі ми домінували після 20 стартових хвилин, але так і не забили. Завтра треба бути готовими з перших хвилин. Як я сказав перед першим матчем, почнеться друга половина, і Монако буде боротися 90 хвилин чи більше. Нам потрібно зосередитися. У цьому сезоні ми показали два різних обличчя і в Лізі 1, і в Лізі чемпіонів, але я впевнений, що завтра команда знову покаже своє справжнє обличчя, яке було в минулому сезоні.

Травма Трубіна виявилася не такою серйозною – відомі нові терміни

Відсутність Трубіна? Очевидно, що це дуже хороший воротар. Він молодий, його викликали на Євро-2020, але у Шахтаря є ще й досвідчений воротар Пятов, проти якого я чимало грав. Тож у них, як і раніше, буде хороший воротар для матчу-відповіді, і це не обов'язково буде перевагою для Монако.

Вихід до групового етапу? Я все ще впевнений у своїй команді. Коли ми грали вдома в Лізі 1, то не показували своє справжнє обличчя, на відміну від єврокубкових матчів зі Спартою в Празі і 70 хвилин з Шахтарем. Завтра буде бій. Досвідчені гравці знають, що означають такі матчі. Доводиться боротися з перших хвилин. Вам доведеться спочатку битися, а потім грати в футбол. Я разом з гравцями знаємо, що ми не відмовимося від своєї мрії", – наводить слова Ковача офіційний сайт Монако.

Хочеш відчути справжню футбольну атмосферу? Запроси друзів та влаштуй домашній перегляд топових матчів Ліги чемпіонів за келихом Żubrówka. Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

Нагадаємо, матч-відповідь Шахтар – Монако відбудеться 25 серпня у Харкові. Початок зустрічі о 22:00. Перший поєдинок завершився мінімальною перемогою Шахтаря (1:0).

"Питання є, хейтери?": оцінки за Монако, "зелені поля" для фартових Суркісів і розпач французів – "Шахтар сильніший"