УКР РУС

Шахтар – Маккабі Тель-Авів: Грант назвав фаворита двобою Ліги Європи та виділив одного підопічного Каштру

14 лютого 2021 Читать на русском

Екс-тренер Челсі Авраам Грант оцінив Шахтар перед плей-офф Ліги Європи.

"Ізраїльтяни дуже стежать за Шахтарем, адже там грає Манор Соломон. Але не тільки з цієї причини. Шахтар – команда, яка добре виступає в Лізі чемпіонів в останні роки. В Ізраїлі дуже люблять футбол і стежать за такою командою. А особливо, коли в ній грає Соломон.

Шахтар – Маккабі Тель-Авів: Соломон назвав складності, з якими ізраїльтяни можуть зіткнутись в Україні

Він дуже хороший і професіональний хлопець, талановитий і хороший з м'ячем. Футбол зараз дуже організований і потрібні такі футболісти, як Манор, щоб обійти такий захист.

Він дуже розумний футболіст і йому тільки 21. У нього велике майбутнє. Я вважаю, що він допоможе Шахтарю. Вважаю, що він повинен більше грати, але це лише моя думка.

У Шахтаря більше шансів, у них якісні гравці. Але Маккабі зараз дуже організована команда. У донеччан є перевага через таких гравців як Соломон. У Маккабі він був би зіркою, а в Шахтарі сидить на лавці. Ось і різниця", – сказав Грант у програмі Великий Футбол.

Нагадаємо, Шахтар позмагається з Маккабі Тель-Авів в рамках 1/16 фіналу ЛЄ, перша зустріч суперників відбудеться вже 18 лютого, початок о 22:00.

Колос втримав історичну нічию з Шахтарем – "гірники" відпустили Динамо у відрив