УКР РУС

Шахтар – Інтер: стартував продаж квитків на матч Ліги чемпіонів

22 жовтня 2020 Читать на русском

Фанати "помаранчево-чорних" вже можуть придбати квитки на поєдинок 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів проти міланської команди.

Донецький Шахтар розпочав реалізацію квитків на перший домашній матч Ліги чемпіонів у новому сезоні.

Шахтар – Інтер: форвард міланців не допоможе "нерадзуррі" у матчі Ліги чемпіонів

Продаж перепусток проходитиме у кілька етапів, повідомляє офіційний сайт "гірників".

1-й етап (22 жовтня). Придбати квитки на гру з Інтером можуть власники абонементів усіх сезонів (починаючи з сезону-2013/14 включно). Для них діє спеціальна знижка – 10% від вартості квитка у вільному продажу (2 квитки в руки).

2-й етап (23 жовтня). Пріоритетна нагода придбати квитки для передплатників Shakhtar Club. Кожен користувач сервісу отримає доступ до купівлі у своєму мобільному додатку.

3-й етап (від 24 жовтня). Старт вільного продажу. Придбати квитки можна на shakhtar.com або в мобільному додатку Shakhtar Tickets.

Ціни на квитки стартують від 150 грн. Найдорожчі перепустки можна отримати за 17 тисяч гривень.

Standard: 150, 200, 300, 400, 600 і 800 гривень.

THE CLUB (снек-меню): 2000 / 2500 гривень.

THE LOUNGE (з пакетом гостинності): 7 000 гривень.

Sky Box: 12000 – 17000 гривень.

До слова, усі квитки – іменні. Під час проходження вхідного контролю на стадіоні вболівальник повинен мати з собою документ, що посвідчує особу (оригінал дійсного українського паспорта, дійсного закордонного паспорта, дійсного посвідчення водія).

Задля безпеки кожен, хто порушуватиме санітарні заходи та/або матиме ознаки респіраторної хвороби, не буде допущений на матч або буде виведений з території стадіону. При цьому вартість квитка не повертатиметься.

"Реал виставили посміховиськом": іспанські ЗМІ – про Шахтар де Жанейро, мадридський "зал хоррору" та ім'я нового тренера