УКР РУС

Шахтар – Інтер: поєдинок Ліги чемпіонів відбудеться з глядачами – але є нюанс

22 жовтня 2020 Читать на русском

Перший домашній поєдинок "гірників" у новому євросезоні можна буде побачити наживо безпосередньо на стадіоні. Але не всім.

Донецький Шахтар отримав від Міністерства охорони здоров'я дозвіл на проведення матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Інтера з глядачами.

"Шахтар зняв корону з мільярдної команди Зідана": найкращий ЛЧ-тайм в історії "гірників" – у захваті всі і навіть Сенцов

Однак, є певні обмеження, повідомляє офіційний сайт "гірників". Зокрема, НСК Олімпійський, на якому й відбудеться поєдинок, буде дозволено заповнити уболівальниками лише на 15%. Тобто матч безпосередньо на трибунах зможуть переглянути близько 10,5 тисяч глядачів. Квитків у продаж ще не надходило.

"За результатами проведеного аналізу епідемічної ситуації, протиепідемічних заходів, які проводяться в регіонах України відповідно до встановленого рівня епідемічної небезпеки, досвіду європейських країн, що почали допуск глядачів на футбольні поєдинки, МОЗ України вважає за можливе залучення глядачів на матч Ліги чемпіонів Шахтар – Інтер", – сказано в офіційному листі МОЗ.

Нагадаємо, зустріч з міланською командою відбудеться вже наступного вівторка, 27 жовтня, о 19:55.

Шахтар розбив Реал за 12 хвилин: великий тріумф української молоді, провал Марлоса і пекло Зізу, на якого чекає Барса