УКР РУС

"За командою приємно дивитися": Ковач налаштований здолати Шахтар і зіграти в групі Ліги чемпіонів

16 серпня 2021 Читать на русском

Головний тренер монегасків Ніко Ковач виділив головні чесноти Шахтаря напередодні першого матчу плей-офф кваліфікації ЛЧ.

"Шахтар – грізний суперник. За останні 15 років вони 13 разів виходили в Лігу чемпіонів. У минулому сезоні ми пам'ятаємо їхні матчі з Реалом, який вони двічі обіграли. У них багато талановитих бразильських гравців, новий тренер з Італії, за командою приємно дивитися. Я очікую, що гра буде відрізнятися від попередньої.

Монако – Шахтар: передматчева прес-конференція Де Дзербі – готовність "гірників", роль Степаненка та хитрість суперника

Вони завжди прагнуть атакувати, створювати гольові нагоди, будувати свою гру. Це лідери, це зрозуміло, але ми хочемо використати шанси. Ми хочемо досягти своєї мети, а мета ця очевидна: вийти в груповий етап Ліги чемпіонів. У минулому сезоні ми дуже багато працювали. Тепер це фінал із двох матчів, ми добре підготовлені фізично, морально і тактично", – цитує Ковача офіційний сайт монегасків.

До слова, Шахтар і Монако в очному двобої визначать володаря путівки у груповий етап Ліги чемпіонів. Перший матч відбудеться вже завтра, 17 серпня, на території князівства. Поєдинок у Харкові запланований на 25 серпня.

Шахтар впевнено переміг Металіст 1925, зрівнявшись з Динамо в УПЛ