УКР РУС

Шахтар – Генк: тренер бельгійців вражений Олімпійським і готується вийти в груповий етап Ліги чемпіонів

9 серпня 2021 Читать на русском

Наставник Генка Джон ван ден Бром налаштований дати бій "гірникам" навіть після домашньої поразки 1:2.

"Ух ти, який великий тут стадіон. Прекрасно, саме для таких матчів він і потрібен. Це дуже важлива гра для нашого клубу, але команда з нетерпінням чекає на поєдинок з Шахтарем. Я бачив багато усмішок на тренуваннях за останні кілька днів. Звичайно ж, перемога над Кортрейком сприяє цьому. Ми знаємо, що нам потрібно робити, і розуміємо, що нам слід покращити у порівнянні з минулим тижнем.

Шахтар – Генк: передматчева прес-конференція Роберто Де Дзербі

Ми повинні зіграти надійніше в захисті та додати гостроти. Крім того, ми занадто мляво почали першу гру, а це не відповідає нашому стилю. Зрештою, ми показали, що можемо конкурувати з Шахтарем. Це просто дуже сильна команда, всім зрозуміло. Але ми також. Це стосується всіх клубів, які все ще борються за путівку в Лігу чемпіонів на такому етапі. Все повинно бути правильно. Прохід в груповий етап залишається для нас кінцевою метою", – цитує ван ден Брома HLN.

Хочеш відчути справжню футбольну атмосферу? Запроси друзів та влаштуй домашній перегляд топових матчів Ліги чемпіонів за келихом Żubrówka. Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

Нагадаємо, матч-відповідь третього раунду кваліфікації ЛЧ Шахтар – Генк відбудеться завтра (10 серпня). Стартовий свисток пролунає о 20:30.

Шахтар – Олександрія: перша поразка Де Дзербі в УПЛ, продовження невдалої серії перед ЛЧ, дебютний гол чемпіона світу