УКР РУС

Шахтар – Динамо: Зубов переконаний, що доля Суперкубка визначиться у серії пенальті

22 вересня 2021 Читать на русском

Колишній хавбек донецького Шахтаря Геннадій Зубов поділився думками щодо майбутнього поєдинку "гірників" та київського Динамо в рамках Суперкубка України.

Суперкубок України
завершено
-

"Прикро, що через ряд причин нинішній Суперкубок не відбувся за традицією перед початком сезону. Зараз же він дещо не вписується в змагальний графік: набрав обертів чемпіонат УПЛ, як кажуть, на носі – поєдинки групового турніру Ліги чемпіонів. Я не буду стверджувати, що суперники гратимуть не в повну силу, просто відчувається, що інтерес у вболівальників до сьогоднішнього протистояння не такий, як того б хотілося організаторам.

Шахтар – Динамо: команди визначились із формою на гру за Суперкубок

Втім, не думаю, що Динамо і Шахтар будуть експериментувати зі складами, все ж, на кону – імідж найбільш іменитих вітчизняних клубів. Всім дуже хочеться перемогти. Оскільки зустрічаються приблизно рівні за силою візаві, то, на мій погляд, володар почесного призу визначиться після серії післяматчевих пенальті", – розповів Зубов у коментарі meta-ratings.

Нагадаємо, матч Шахтар – Динамо відбудеться вже сьогодні, 22 вересня, у Києві на НСК Олімпійський. Поєдинок мав пройти ще у липні, однак через участь багатьох гравців Динамо на Євро-2020, матч на прохання "біло-синіх" перенесли.

Шахтар – Динамо: анонс матчу за Суперкубок України