УКР РУС

Шахтар – Динамо: післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу – про відсутність поваги і розмову в роздягальні

22 вересня 2021 Читать на русском

Головний тренер "біло-синіх" Мірча Луческу прокоментував поразку своєї команди у Суперкубку України (0:3).

Суперкубок України
завершено
-

"Гра могла не відбутися, бо ми виграли і чемпіонат, і кубок країни. Мої гравці не мали необхідної мотивації. Я знав, що вони не піднімуться на той рівень мотивації, який був у суперника.

Шахтар – Динамо – 3:0 – відео голів і огляд матчу

Такі ігри часто граються до першого голу. В таких матчах одна велика помилка може все вирішити. Напевно, дається взнаки відсутність досвіду наших молодих гравців. На жаль, ми не реалізували свої моменти, а суперник реалізував. Довелося сміливіше йти в атаку, швидкі гравці Шахтаря скористалися цим і забили. З’явилася нервозність. Почали грати довгими передачами, хоча я просив коротко розігрувати, контролювати м’яч.

Заслужена перемога суперника, вітаємо їх. У мене з гравцями була щойно розмова в роздягальні. Про матч, про те, що трапилося. Можна було краще контролювати гру. Не можна так програвати єдиноборства. Ми розслаблено поставилися до цього. Проаналізуємо гру, адже незабаром зустріч з Шахтарем у чемпіонаті.

Рік команда не програвала в чемпіонаті та кубку. Важко тримати мотивацію на високому рівні. Розслабленість припала якраз на цей матч. Потрібно працювати далі. Відчувалася відсутність Бєсєдіна, адже в таких матчах важливо, щоб хтось міг протиснути. Це звучить, як виправдання. Я не хочу виправдовуватися. Шахтар сьогодні був сильнішим.

Не сподобалася агресивна атмосфера матчу, не сподобалися виходи на поле тренерського штабу Шахтаря. Не було фейр-плей. Це не красить чемпіонат. Нам кажуть, що ми тиснемо на суддів. Я такого не знаю. Навпаки – ми постійно отримуємо фоли та жовті картки. Ця ситуація після Олександрії... Я вважаю, що це відсутність поваги до Динамо, до команди, до тренерів", – сказав Луческу на післяматчевій прес-конференції.

Шахтар розгромив Динамо і завоював Суперкубок України – Де Дзербі солідно переграв Луческу в дебютній дуелі тренерів