УКР РУС

Шахтар – Динамо: колишній хавбек збірної України виділив найгірший фактор для киян

31 травня 2020 Читать на русском

Екс-півзахисник Шахтаря та збірної України Олег Шелаєв поділився думками щодо протистояння лідерів УПЛ у 24-турі чемпіонату України.

"Якщо якась із команд розпочала підготовку раніше, отже вона отримає перевагу, причому, не лише у фізиці, але і в тактиці. У такій ситуації навіть два зайвих дні означають багато.

"Класного футболу між Шахтарем і Динамо ми не побачимо": Худжамов поділився очікуваннями від Класичного

У недільному матчі на першому плані для Динамо буде престиж. Результат матчу проти Шахтаря ніяк не вплине на лідерство "гірників". Але динамівці правильно роблять, коли говорять, що "у нас з Шахтарем ще два поєдинки", що "постараємося скоротити відставання". Стимул для команди потрібен, та й перевірити свою готовність можна саме в таких зустрічах.

Кого з молоді побачимо у стартовому складі у грі з "гірниками"? Думаю, вийдуть тільки Попов і Миколенко. Цітаішвілі, який двічі забив Олімпіку, ми навряд чи побачимо на полі з перших хвилин. Якщо Михайличенко все-таки дасть йому шанс проявити себе – то лише після виходу на заміну.

Втрата Циганкова для Динамо доволі критична. Знаю, що Ісмаїлі півгодини відіграв проти Оболоні-Бровар, значить, він як мінімум на заміну в матчі з Динамо може вийти. А ось Матвієнко навряд чи зіграє. Але навіть без Ісмаїлі і Матвієнко Шахтар дуже небезпечний для Динамо", – сказав Шелаєв у коментарі виданню Zbirna.com.

Нагадаємо, поєдинок Шахтарем – Динамо відбудеться сьогодні, 31 травня, о 17:00. Онлайн-трансляцію Класичного можна буде переглянути на "Футбол 24".

Шахтар – Динамо: анонс матчу УПЛ