УКР РУС

Шахтар – Динамо: Бєлік знайшов проблеми команд перед матчем за Суперкубок

21 вересня 2021 Читать на русском

Колишній нападник Шахтаря та збірної України Олексій Бєлік поділився очікуваннями від матчу "гірників" та Динамо у Суперкубку України.

Суперкубок України
завершено
-

"Очікування в мене змішані, тому що, з одного боку, є бажання побачити протистояння Шахтаря Де Дзербі і Динамо Луческу дуже велике. А з іншого – матч відбудеться у незручний час, в обох команд настає період важливих ігор у чемпіонаті і у Лізі чемпіонів. Але очікую на видовищний матч, бо є можливість виграти перший трофей в сезоні.

"Такий футбол нікому не потрібен": Маркевич виділив головну проблему Шахтаря перед матчем за Суперкубок

Після поразки від Шерифа у "гірників" є два варіанти: або вони збирають волю в кулак і перемагають, що їм допоможе в наступних матчах, або програють і психологічно буде ще важче. Я не думаю, що молодість центральних захисників Динамо стане перевагою для Шахтаря, тому що вони надійні та організовані в грі. Але тим цікавіше буде спостерігати за індивідуальними протистояннями.

Сильні якості Шахтаря – це техніка та швидкість в атакувальних діях команди, але є проблеми з переходом з атаки в оборону. Також, команда діє не завжди інтенсивно. Динамо дуже добре організоване, діє дисципліновано в обороні, дуже активно в контратаці. Але є проблеми з позиційною атакою, тому що Луческу поки не знайшов основного нападника, який до кінця зрозуміє та буде виконувати його вимоги", – поділився Бєлік у коментарі Sport.ua.

Нагадаємо, матч з "гірниками" відбудеться вже завтра, 22 вересня, у Києві на НСК Олімпійський. Команди мали зіграти ще в липні, однак через участь багатьох гравців Динамо на Євро-2020 матч на прохання "біло-синіх" перенесли.

Шахтар на очах Петракова розбомбив Маріуполь – дебютні голи Сікана і Мудрика, дубль Судакова і нестримний Конопля