УКР РУС

Шахтар – Динамо: Бабич пояснив, чому вважає киян фаворитами у матчі за Суперкубок

21 вересня 2021 Читать на русском

Український тренер Олександр Бабич поділився думками щодо матчу між Шахтарем та Динамо в рамках Суперкубка.

Суперкубок України
завершено
-

"Якщо брати останні результати, то Динамо підходить до матчу в кращому емоційному стані. Не беремо до уваги останній результат Шахтаря в матчі з Маріуполем (5:0). У Луческу, напевно, вже є план на гру. Думаю, з боку Динамо буде досить закрита гра, організована в обороні. Тому я вважаю, що в кращому стані до матчу підходить Динамо.

"Такий футбол нікому не потрібен": Маркевич виділив головну проблему Шахтаря перед матчем за Суперкубок

Суперкубок трохи втрачає свою значимість через те, що відбувається не перед початком чемпіонату. Ця зустріч завжди була відкриттям чемпіонату. Але напевно обидві команди зіграють основними складами, все-таки це дербі. Для Динамо і Луческу, напевно, перемога в цьому турнірі буде більш значущою.

Матч за Суперкубок 100 відсотків зібрав би аншлаг, якби це було перед стартом чемпіонату. Але все-таки думаю, що збере і зараз. Повинно бути більше вболівальників, ніж в УПЛ і ЛЧ. Хочеш не хочеш, але це дербі. Дербі, в якому будуть емоції. Глядачів має бути побільше", – поділився Бабич у коментарі Tribuna.

Нагадаємо, зустріч Шахтаря з Динамо відбудеться вже завтра, 22 вересня, у Києві на НСК Олімпійський. Команди мали зіграти ще в липні, однак через участь багатьох гравців киян на Євро-2020 матч на прохання "біло-синіх" перенесли.

Динамо – Олександрія: VAR віддав Луческу "борг" за ЛЧ, феномен Гармаша і важка перемога киян перед Суперкубком