УКР РУС

Шахов порівняв Динамо та Ференцварош і виділив фаворита матчу Ліги чемпіонів

28 жовтня 2020 Читать на русском

Заступник головного редактора журналу Футбол Андрій Шахов оцінив шанси підопічних Сергія Реброва у матчі з його колишньою командою в рамках 2-го туру групи G найпрестижнішого євротурніру.

"Очікую дуже напружену та важку гру для обох суперників. Буде багато боротьби, жорсткості і фолів. Не думаю, що гра буде результативною.

"З приходом Луческу в Динамо почалась нова ера": Василь Рац – про еволюцію Ференцвароша і фактор Реброва

Серед сильних сторін господарів можна виділити командну гру, тактичний вишкіл, гарний кадровий потенціал в плані гравців, які можуть підсилити гру з лави запасних. Ференцварош може зіграти по-різному. Може першим номером, а може й від оборони, віддавши ініціативу супернику, як було, наприклад, у Глазго проти Селтіка.

В угорців Токмак Нгуен, напевно, зараз найсильніший гравець. Дуже швидкий футболіст, до якого має бути прикута максимальна увага. В середині поля відзначу Харатіна, в обороні – словенця Міху Блажича. Також у "фраді" надійний голкіпер. Я вже неодноразово казав про те, що Ференцварош є дуже добре навченою з тактичної точки зору командою.

За рахунок чого Динамо може обіграти Ференцварош? В першу чергу, Динамо є досвідченішою командою, у киян сильніший склад. На мою думку, саме Динамо є фаворитом у боротьбі за третє місце у групі", – сказав Шахов у коментарі Telegram-каналу "Біло-Синій".

Нагадаємо, вже сьогодні, 28 жовтня, Динамо на виїзді зустрінеться з угорським Ференцварошем в рамках 2-го туру Ліги чемпіонів. Початок зустрічі о 22:00.

Ференцварош – Динамо: анонс матчу Ліги чемпіонів