УКР РУС

Шахаб все ще може приєднатися до Олімпіка на зборах – Климовський не закрив двері перед бунтівником

15 січня 2021 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка Ігор Климовський не виключає, що нападник Захеді Шахаб таки візьме участь у першому етапі зборів.

"На даному етапі Шахаб переведений в дубль і на збори з нами не летить. Але не виключено, що може до нас приєднатися найближчим часом. Якщо він буде працювати і виконувати всі тренерські вимоги з тієї ж віддачею і відповідальністю, яку демонстрував до цього, якщо доведе, що бачить себе в Олімпіку – все буде в порядку, і Шахаб прилетить в розташування першої команди в Туреччині.

Гельзін готовий відпустити Шахаба – президент Олімпіка очікує конкретної пропозиції та порозуміння із Зорею

У мене сьогодні з ним була розмова, і Шахаб запевнив, що вже завтра приступає до тренувань з дублерами, при цьому пообіцяв не просто відбувати номер. Я зв'яжуся з тренером дублюючої команди, і в залежності від його вердикту буде ясно, що нам з Шахабом робити далі. Але я впевнений, що цей гравець ще може принести користь команді.

Його контракт із Зорею? Я також, як і ви, читав про це в інтернеті (сміється). Але на сьогоднішній день у клубу немає ніяких офіційних документів з цього приводу", – резюмував Климовський у коментарі Footboom.

Луческу розкрив головний секрет успіху футболіста на своєму прикладі – тренер Динамо у незвичному ракурсі