УКР РУС

Реал завдяки феєрії Бензема та хет-трику Асенсіо знищив Мальорку й очолив турнірну таблицю Ла Ліги

23 вересня 2021 Читать на русском

В рамках 6-го туру Прімери було проведено чотири матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2021/22, 6-й тур

Еспаньйол – Алавес – 1:0

Голи: Де Томас, 54 (пен)

Севілья – Валенсія – 3:1

Голи: Гомес, 3, Лато, 15 (автогол), Мір, 22 – Дуро, 31

Вільяреал – Ельче – 4:1

Голи: Піно, 5, Трігерос, 39, Груневелд, 60, Морено, 90+4 – Мохіка, 19

Реал – Мальорка – 6:1

Голи: Бензема, 3, 78, Асенсіо, 24, 29, 55, Іско, 84 – Лі, 25

Еспаньйол у рідних стінах приймав Алавес. Вже на 3-й хвилині господарі відкрили рахунок завдяки голу Де Томаса, але після перегляду VAR на предмет офсайду його було скасовано. На 18-й знову відзначився Де Томас – знову VAR і знову офсайд. Гості ж до перерви не створили жодного небезпечного моменту.

Куман зачитав заяву та пішов із прес-конференції – черговий скандал у Барселоні

Після перерви "папуги" таки вирвались уперед завдяки одинадцятиметровому, який без особливих проблем реалізував той таки Де Томас – в цьому випадку рефері скасувати його гол не міг. Після цього гості кинулись в атаку, щоб відновити рівновагу, але до кінця матчу так і не зуміли створити жодного вартого уваги. Мінімальна перемога Еспаньйола.

Валенсія на виїзді зустрічалась із Севільєю. Господарям вдалось забити швидкий гол – вже на 3-й хвилині відзначився Папу Гомес. На 15-й вони закріпили свою перевагу завдяки автоголу – м'яч рикошетом від Лато влетів у сітку. На цьому гравці Севільї зупинятись не збирались, і вже на 21-й Мір зробив рахунок розгромним. Тільки після цього "кажани" прокинулись і до перерви один гол зумів відквитати Дуро.

У другому таймі ситуація на полі не змінилась. Господарі переважали у володінні м'ячем та були значно гострішими в атаках, але більше забити не змогли. Зрештою, фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Севільї – 3:1.

Ельче завітав у гості до Вільяреала. Ще до перерви суперники влаштували справжню перестрілку. На 5-й хвилині рахунок відкрив Піно, а вже на 19-й його зрівняв Мохіка. Під завісу тайму ще й встиг відзначитись Трігерос, якому асистував той же Піно.

У другому таймі "жовта субмарина" закріпила свою перевагу – на 60-й хвилині ще один поклав Груневелд. До останніх хвилин матчу гості відчайдушно намагались відігратись, але хіба що пропустили ще один – у компенсований час зумів забити Морено. Перемога Вільяреала – 4:1.

Реал приймав Мальорку. Вже на 3-й хвилині мадридці вирвались уперед завдяки голу Бензема. У середині тайму їхню перевагу закріпив Асенсіо. Тільки після цього "острів'яни" прокинулись, і за хвилину один гол зумів відквитати Кангін Лі. Однак, розлючені мадридці продовжували тиснути на суперника, і ще до перерви змогли покласти ще один – відзначився Асенсіо, а асист до свого активу записав Бензема.

Після перерви ситуація на полі не змінилась – "вершкові" повністю контролювали гру. На 55-й Асенсіо оформив хет-трик, а рахунок став розгромним – 4:1. На цьому вони не зупинились – до кінця матчу у воротах Мальорки встиг ще раз розписатись Бензема та навіть свіжий Іско. У підсумку – розгромна перемога Реала – 6:1.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ