УКР РУС

Леганес розійшовся миром із Гранадою, Севілья розписала бойову нічию із Вільяреалом: 31-й тур Ла Ліги, понеділок

23 червня 2020 Читать на русском

У понеділок в рамках 31-го туру Ла Ліги відбулось 2 матчі. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2019/20, 31-й тур

Вільяреал – Севілья – 2:2

Голи: Алькасер, 18, Торрес, 45+5 – Ескудеро, 39, Ель-Хаддаді 64

Леганес – Гранада – 0:0

Нереалізований пенальті: Герерро, 63 (Л)

Вільяреал приймав Севілью. Господарям вдалось відкрити рахунок на 18-й хвилині. Після навісу у штрафний майданчик і удару Замбо головою, Алькасер своєчасно опинився на добивані і пробив у правий кут воріт. Гості прагнули відігратись і на 39-й Ескудеро завдав удару з дальньої дистанції точнісінько під праву стійку. Під завісу тайму Вільяреал знову зміг вийти уперед. Кассорла подав з кутового, а Торрес головою замкнув – 2:1.

Мессі зчепився з Грізманном на тренуванні Барселони – Сетьєну довелось втрутитись

Одразу по перерві господарі могли закріпити перевагу – Хордан відгукнувся на простріл у штрафний ударом головою, однак голкіпер виконав приголомшливий сейв. На 64-й Навас класно навісив у штрафний і Ель-Хаддаді в дотик пробив у праву штангу, від якої м'яч влучив у ворота. Більше цікавих моментів у другому таймі глядачі не побачили. Внаслідок цієї нічиї Севілья із 53-ма пунктами піднялась на 3-те місце і посунула Атлетіко, а Вільяреал посідає 6-те місце першості маючи у своєму активі 48 залікових балів.

Гранада завітала в гості до Леганесу. Господарі мали нагоду відкрити рахунок на 15-й хвилині. Каррільо увірвався до штрафного майданчика і відгукнувся на прострільну передачу. Він пробив у правий кут, однак голкіпер взяв м'яч.

У другому таймі ситуація на полі не змінилась. На 63-й Нева грубо сфолив, за що арбірт призначив пенальті. Його не зміг реалізувати Герерро – воротар виконав блискучий сейв. Більше цікавих моментів у матчі глядачі не побачили і фінальний свисток зафіксував безгольову нічию.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ