УКР РУС

Севілья не змогла перемогти Альмерію, залишившись недалеко від зони вильоту – аутсайдер був близьким до гучної сенсації

12 березня 00:03 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Альмерія і Севілья в рамках 28-го туру Ла Ліги 2023/24 сильнішого не визначили. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Альмерія підходила до домашки з Севільєю, не маючи за плечима жодної перемоги у поточному сезоні. У історії Ла Ліги ще не було команд, яким не вдалося виграти бодай один матч за стартові 27 турів – підопічні Гаїски Гарітано стали першими. І це за відносно непоганого футболу.

"У нього будуть кращі пропозиції з АПЛ": іспанський журналіст оцінив потенційний трансфер Довбика в Атлетіко

Втім, у зустрічі з нервіонцями Альмерія була максимально близькою до сенсації. Господарі відкрили рахунок наприкінці першого тайму внаслідок проникного пасу Вієри – Ембарба влетів на лівий край штрафного та пробив повз голкіпера. 1:0! Цей рахунок тримався до 80-х хвилин.

Севілья перебувала у кроці від ганьби, однак взнаки дався клас та довжина лавки. На 71-й хвилині Кіке Санчес Флорес випустив Люкебакіо, а вже на 81-й Доді відновив статус-кво – Ромеро викотив передачу точно в ту ж зону, звідки відзначився Ембарба. 1:1! На 86-й же нервіонці вийшли вперед внаслідок подачі з кутового. Окампос забив, Ромеро виконав другий асист.

Альмерія змогла зрівняти рахунок у компенсований час (Міловановіч замкнув крос Аррібаса), однак врятувати перемогу господарі не змогли. Фінальний свисток зафіксував бойову нічию. Команда Гаїски Гарітано продовжує залишатись на дні, а Севілья тримається у шести очках від зони вильоту.

"Магічний" та "Безробітний": іспанські ЗМІ розхвалили Циганкова і винесли невтішний вердикт Луніну