УКР РУС

Вільяреал на виїзді здолав Реал Сосьєдад, Севілья на власному полі розгромила Райо Вальєкано

25 квітня 2019 Читать на русском

В рамках 34-го туру іспанської Прімери Реал Сосьєдад вдома програв Вільяреалу, Райо Вальєкано на виїзді поступився Севільї. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2018/2019, 34-й тур

Севілья – Райо Вальєкано – 5:0

Голи: Промес, 55, Ель-Хаддаді, 57, 62, Бен-Єддер, 71, Гіл, 86

Реал Сосьєдад – Вільяреал – 0:1

Голи: Морено, 85

Кравець провів невиразний поєдинок проти Атлетіка: він "психонув" після заміни та отримав жахливі оцінки від ЗМІ

В рамках 34-го туру чемпіонату Іспанії у першому матчі четверга Севілья приймала відвертого аутсайдера – Райо Вальєкано. У "бджіл" залишилось ще п’ять матчів на те, аби спробувати втриматись у вищому дивізіоні. Тому сьогоднішня гра не віщувала "червоно-білим", які борються за повернення у зону Ліги чемпіонів, легкої прогулянки. Перший тайм пройшов у доволі спокійному руслі: команди майже однаково володіли м’ячем, Севілья створила кілька небезпечних моментів, але вони не увінчались забитими голами. На 55-й хвилині севільці видали фантастичну комбінацію: захисник виконав діагональну передачу через пів поля, Квінсі Промес підібрав м’яча і потужно пробив з-за меж штрафного майданчика. Воротарю вдалось відбити круглого, але на добиванні першим виявився той же Промес, який і відкрив рахунок у матчі. А вже за дві хвилини Мунір Ель-Хаддаді після передачі Пабло Сарабії подвоїв рахунок. Ще через п’ять хвилин Ель-Хаддаді робить дубль: підібравши м’яч, що відскочив після удару Бен-Єддера, Мунір відправив його у сітку воріт. На 71-й хвилині Віссам Бен-Єддер доводить рахунок до непристойного, забиваючи четвертий м’яч. А за чотири хвилини до закінчення матчу Бріан Гіл, який кілька хвилини до того вийшов на заміну, ставить у матчі ефектну крапку. Після цієї перемоги Севілья набирає 55 очок і піднімається на четверту сходинку, Райо Вальєкано залишається на останньому місці з 28-ма пунктами.

Зідан готовий до того, що хтось із конкурентів Луніна захоче покинути Реал

У ще одному матчі Вільяреал приїхав у гості до Реал Сосьєдада. Команди відділяло всього п’ять очок, але становище у них було доволі різне: якщо "біло-голубим" виліт у нижчий дивізіон не загрожував (та й на Лігу Європи вони вже не претендують), то "жовта субмарина" з завданням убезпечити себе від вильоту в Сегунду ще не впоралась. У першому таймі "королівський" клуб володів відчутною перевагою, однак суперник не дозволив йому розпакувати свої ворота. У другій половині матчу обидві команди обмінялись чудовими можливостями відкрити рахунок: на 56-й хвилині Рубен Пардо вдало зіграв на добиванні і лише реакція голкіпера врятувала Вільяреал, а вже за три хвилини Самюель Чуквуезе пробивав з межі штрафного майданчика і блискучий сейв виконав Херонімо Рульї. Реал Сосьедад у другому таймі майже вдвічі збільшив свою перевагу у володінні м’ячем, однак наприкінці матчу пропустив прикрий гол. Після цього поєдинка Реал Сосьєдад з 41-м очком залишається на 11 місці, Вільяреал піднявся на чотирнадцяту сходинку і набрав 39 пунктів.


ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ