УКР РУС

Севілья – Вільяреал – 2:2 – відео голів та огляд матчу

14 квітня 2018 Читать на русском

Вогняна зустріч на Рамон Санчес Пісхуан завершилася бойовою нічиєю. Дивіться відео голів та огляд матчу на Футбол 24.

Досить рівний перший тайм закінчився з мінімальною перевагою гостей, а у другому таймі Вінченцо Монтелла вирішив кинути в бій Віссана Бен-Йеддера.

Однак француз відзначився зі знаком "мінус". Вже через 8 хвилин він отримав жовту картку, яку почав люто заперечувати, що обернулося другим гірчичником і вилученням. Через 5 хвилин Карлос Бакка забив другий гол Вільяреала і, як здавалося, завершив гру.

Але ні, Севілья побігла відіграватися усіма силами. За 15 хвилин до кінця матчу арбітр зрівняв склади і поставив пенальті в ворота гостей. Ноліто одинадцятиметровий реалізувати не зумів, проте вже за хвилину виправився, забивши з гри. Минає ще 3 хвилини і Н'Зонзі чудовим дальнім ударом зрівнює рахунок.

Окрилена Севілья побігла вперед ще сильніше і могла забивати третій. Вільяреал дотерпів і заробив одне очко, яке йому було вже за радість. І це незважаючи на те, що за 15 хвилин до кінця матчу один вели 2:0 і мали чисельну більшість.

Таким чином відстань між командами в один бал збереглася, а ось Бетіс відірвався від Вільяреала все на 4 бали.

Чемпіонат Іспанії, 32 тур.

Севілья – Вільярреал – 2:2

Голи: Ноліто, 79, Н'Зонзі, 82 – Раба, 36, Бакка, 68

Вилучення: Бен-Єдер, 62 – Коста, 76

Чому Барселона може звинувачувати у своїх проблемах одну людину: як Роберт Фернандес за три роки провалив майже усі трансфери