УКР РУС

Севідов: Динамо показало Маріуполю, як треба використовувати моменти

14 листопада 2018 Читать на русском

Відомий тренер Олександр Севідов прокоментував перемогу Динамо над Маріуполем у матчі 15 туру УПЛ (4:0).

"До другого пропущеного м'яча Маріуполь виглядав непогано. За рахунку 1:0 забий Зубков, і сценарій міг бути іншим. Тут же динамівці покарали азовців, тож опір було зламано. Хотілося б відзначити один факт.

Шахтар та Динамо – поза конкуренцією, черговий шедевр Шведа привів його у збірну України – підсумки 15 туру УПЛ

Дивлячись на гру, нахлинули приємні спогади: грала школа київського Динамо проти школи донецького Шахтаря. Крім трьох іноземців у складі киян, на полі було багато вихованців з однієї й іншої сторони, і головне все молоді. На Олімпійському ми побачили майбутнє українського футболу.

Трохи здивував наставник маріупольців, не виставивши Яворського і Мишньова, які є ключовими фігурами команди. Але, тим не менш, вийшла цікава гра. А гості, незважаючи на великий рахунок, виглядали гідно. Команди грали без академізму, атака на атаку, використовуючи фланги при побудові атакуючих дій.

Алієв оцінив свої перспективи очолити Динамо

Динамо виграло за рахунок досвіду, у киян гравці були більш майстровитими за опонентів. Біло-сині показали, як потрібно використовувати моменти. У черговій грі свої диспетчерські здібності показав Шапаренко", – цитує Севідова ua-football.