УКР РУС

Сетьєн через Барселону відмовився від тренерської кар'єри

13 серпня 2021 Читать на русском

Кіке Сетьєн пригадав період кар'єри на тренерському кріслі Барселони та шокував заявою про майбутнє.

"Я ніколи не бачив такої роздягальні ні в національній збірній, ні в клубі. Це було щось і в мене це викликало шок. Є чимало речей, які ви не можете контролювати. Ви опиняєтесь у роздягальні, у якій немає щастя. Те, що я побачив там, не бачив за сорок років, які займався футболом.

Сетьєн: Я би погодився повернутись в Барселону – анітрохи не шкодую, що пішов туди

Заборгованість? Після виборів на посаду президента я дав їм місяць, подзвонив Карлосу Навалу, щоб сказати Лапорті, що я хочу з ним поговорити. Наступного дня мені подзвонив віце-президент і я сказав йому, що якщо вони хочуть вступити в перемовини ще до суду, то я готовий домовитись не лише про гроші, а й про терміни. Він мене пробував переконати пробачити борг. Я сказав "ні". Він був добрим у розмові зі мною і після чотирьох розмов за місяць сказав: "Гаразд, я оголошу свою пропозицію завтра. До сьогодні не було нічого чути. Два місяці промайнуло".

Футбол, яким я жив останні роки, – це не той футбол, який мені подобається. Мені завжди подобалось грати у футбол. Щоправда, я ніколи не думав, що буду тренером. Зараз я не бачу себе тренером, я втратив будь-який інтерес", – цитує Сетьєна Marca з посиланням на Jot Down.

Нагадаємо, Кіке очолював "блаугранас" з січня по серпень 2020 року, але жодного трофею за цей період не завоював. Вже майже рік іспанський фахівець не обіймає жодної тренерської посади.

Мессі і Барселона розлучилися у катастрофічному стилі – чому вибухнула світова бомба та чим це загрожує