УКР РУС

Мілан очолив Серію А завдяки мінімальній звитязі над Торіно, Рібері асистом допоміг Салернітані здолати Венецію

26 жовтня 2021 Читать на русском

Відбулись матчі вівторка у рамках 10-го туру Серії А, у яких Мілна зумів очолити турнірну таблицю. Читайте звіт про зустрічі на Футбол 24.

Чемпіонат Італії 2021/22, 10-й тур

Венеція – Салернітана – 1:2

Голи: Араму, 14 – Бонаццолі, 61, Ск'явоне, 90+5

Вилучення: Ампаду, 67 (Венеція)

Мілан – Торіно – 1:0

Гол: Жиру, 14

В першому поєдинку ігрового дня новачки Серії А Салернітана виявилась сильнішою за Венецію. Рахунок відкрили господарі – забив Араму точним ударом під дальню стійку.

Гол у відповідь трапився лише по перерві – Рібері асистував Бонаццолі. Дуже скоро Ампаду отримав пряму червону картку, і це таки дозволило Салернітані здобути другу перемогу в Серії А – Ск'явоне на 5 компенсованій хвилині забив переможний гол.

Коваленко допоміг Спеції втриматися над зоною вильоту – фатальний пенальті на останніх хвилинах позбавив перемоги

Мілан же здолав Торіно. На 14-й хвилині Жиру буквально заніс м'яч у ворота після подачі кутового та сильної скидки від Круніча. Команди досить жорстко провели першу половину, про що свідчать чотири жовті картки на обидві команди. По перерві Торіно намагався відігратись, і мав хороший момент для цього, але Тетерушану впорався з ударом Санабрії у кут воріт. Мілану вдалось втримати переможний рахунок навіть попри навалу "биків" (до штрафного прибігав навіть голкіпер) та відсвяткувати перемогу.

Таким чином, Мілан набрав 28 очок та обігнав непереможний Наполі, який має гру в запасі. Торіно ж з 11 пунктами опустився на 11 сходинку.

Інтер втратив перемогу над Ювентусом – "Стару синьйору" врятував звичний джокер