УКР РУС

Серебренніков: Із задоволенням хотів би привезти Миколенка в Італію

31 березня 2021 Читать на русском

Агент захисника Динамо Віталія Миколенка Сергій Серебренніков поділився думками щодо свого клієнта.

"Миколенко – дуже молодий гравець, але вже встиг пограти у Лізі чемпіонів і за збірну. Вважаю, він може заграти у будь-якій команді. Ним багато хто цікавиться, але поки немає нічого конкретного.

Миколенко потрапив на радари Інтера – є важливий нюанс

Вважаю, перехід в АПЛ – кращий крок, аніж трансфер в Серію А. Особливо для таких гравців, як Миколенко. Ми говоримо про хлопця з відмінними навичками, але йому ще багато чому треба навчитися тактично і психологічно. Італія ідеально підходить для цього. Мені подобається, як в Італії грають. Для молоді це як тренування. Особисто з задоволенням хотів би привезти Миколенка в Італію.

Наполі, Інтер, Мілан – чудові клуби. Миколенко здатний грати у кожному з них, але поки рано про це говорити", – сказав Серебренніков в інтерв'ю виданню Minuti Di Recupero.

Нагадаємо, Миколенко – вихованець Динамо. Контракт Віталія з "біло-синіми" розрахований до 30 вересня 2025 року, а портал Transfermarkt оцінює його у 15 мільйонів євро. У поточному сезоні Миколенко провів у футболці Динамо 27 матчів, в яких відзначився 4 гольовими передачами.

"Не вішайте на нього всіх собак": дзеркало проти Шеви, Маліновський і Яремчук – не партнери, під загрозою навіть 2 місце