УКР РУС

Сербія має всі шанси завершити відбірковий цикл Євро-2020 на перших місцях, – тренер команди Крстаїч

1 травня 2019 Читать на русском

Головний тренер збірної Сербії Младен Крстаїч оцінив вірогідність виходу своєї команди на Євро-2020.

"Ми дуже щасливі нічиїй, здобутій в матчі з Португалією. Наша команда була єдиним цілим, показала характер, бойовий дух і прагнення до перемоги. Сербія може пишатися такими хлопцями.

Збірна України проведе спаринг з лідером Першої ліги

Проте, у нас попереду ще багато матчів – цілих сім. Тобто, мова йде про те, що можна здобути ще 21 очко. Але ви бачили результати перших турів відбіркового циклу Євро-2020: ні в одному з матчів завдання здобути очки не буде легким. Але я щиро вірю в нашу команду і вважаю, що у нас є всі можливості, щоб завершити цей відбірковий цикл на одному з перших місць в нашій групі.

Стиль гри збірної Сербії? Суть моєї тренерської філософії полягає в тому, що мені подобається грати в атакувальний футбол – це якраз той футбол, в який ми зараз граємо. Але, звичайно, неможливо весь час атакувати. Потрібно брати до уваги багато речей: якість команди суперника, можливості футболістів, які є у мене під рукою в даний момент, і так далі.

ФФУ звернулася в УЄФА з пропозицією провести дебати щодо справи натуралізації Мораєса, – Циганик

У той же час, у нас зараз у збірній зібралося дуже талановите покоління молодих гравців. Це футболісти з відмінними здібностями і винятковими людськими та професійними цінностями. У них є ген перемоги. Вони працьовиті, наполегливі і завжди йдуть на максимум. Їх можливості великі, і я твердо вірю, що перед ними велике майбутнє.

При цьому в нинішній збірній Сербії є і досвідчені виконавці. За рахунок такого поєднання молодості і досвіду ми можемо домогтися багато чого. Ми не були на чемпіонатах Європи протягом 20 років, і дійсно складно описати, як багато значить для нас здобути путівку на Євро-2020", – цитує Крстаїча офіційний сайт ФІФА.