УКР РУС

Сенсаційне звільнення в Ередивізі – кривдник СК Дніпро-1 йде на четвертому місці таблиці

17 січня 21:52 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

АЗ вирішив розпрощатися з головним тренером Паскалем Янсеном.

Керівництво АЗ вирішило звільнити Янссена після невеличкої кризи команди. Як інформує офіційний сайт алкмарського клубу, до кінця сезону тренувати команду буде помічник тренера Мартен Мартенс.

Історичне фіаско Аякса збагатило друзів кривдника-аматора на 80 тисяч євро: "Канікули проведемо на Ібіці"

З початку 2024 року АЗ встиг зіграти два матчі: у чемпіонаті Нідерландів команда поступилася Твенте (1:2), який посідає третє місце в турнірній таблиці, а також ледве пройшла в Кубку країни аматорську команду Квік Бойз (3:3, перемога по пенальті). Раніше АЗ провалився в груповому етапі Ліги конференцій.

"Незважаючи на важке і радикальне рішення, ми вдячні Паскалю за те, що він зробив для клубу протягом останніх п'яти років. Ми бажаємо йому всіляких успіхів у подальшій кар'єрі", – йдеться в офіційній заяві клубу.

Янсен пропрацював наставником АЗ із грудня 2020 року. Він замінив Арне Слота, який покинув алкмарський клуб через витік інформації про домовленості з Фейєнордом. Під керівництвом Паскаля АЗ фінішував на 5 і 4 місці турнірної таблиці чемпіонату Нідерландів. Зараз АЗ також посідає 4 місце в таблиці.

Нагадаємо, що в минулому сезоні АЗ зустрічався з СК Дніпро-1 у Лізі конференцій. Нідерландці виявилися сильнішими в обох зустрічах – 2:1, 1:0.

Аякс сенсаційно вилетів з Кубка Нідерландів від аматорів