УКР РУС

Селтік – Шахтар: поєдинок Ліги чемпіонів розсудить арбітр, який фіксував поразку Динамо від Ренна

23 жовтня 2022 Читать на русском

УЄФА оголосив склад суддівської бригади на поєдинок найпрестижнішого євротурніру між шотландською та українською командами.

Головним арбітром матчу 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів у групі F між Селтіком і Шахтарем стане 36-річний нідерландський рефері Сердар Гозюбююк, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Ми зобов'язані перемогти Шахтар": захисник Селтіка залякує "гірників" – напередодні він забив дебютний гол у чемпіонаті

На лініях йому допомагатимуть співвітчизники Йост ван Зюйлен і Йохан Балдер. Четвертим арбітром буде Єрун Мансхот. З VAR працюватимуть Денніс Хіглер і Пол ван Бьокель.

До слова, Гозюбююк неодноразово пересікався з українцями. З найсвіжішого – він зафіксував поразку Динамо від Ренна (0:1) у матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи. З Шахтарем у нідерландця паритет: у сезоні 2020/21 "гірники" на його очах були розтрощені менхенгладбаською Борусією (0:6) у групі Ліги чемпіонів, а в сезоні 2016/17 здобули перемогу над Янг Бойзом (2:0) у кваліфікації найпрестижнішого євротурніру.

Нагадаємо, матч між Селтіком та Шахтарем відбудеться у вівторок, 25 жовтня. Початок зустрічі о 22:00.

Селтік переміг у перестрілці з 7 голами й 2 скасованими – попереду Шахтар, який відпочиває